RSS

luni, 4 iunie 2012

Premiu Lovely blog award

Bine v-am gasit dragi mei! In acest weekend prelungit am evadat la munte, undeva mai aproape de casa de data asta, si anume la Busteni! Au fost niste zile extrem de frumoase, incepand de la vremea care a tinut cu noi (desi ne-a prins cam nepregatiti vestimentar, avand valiza plina de haine groase - dar ne-am descurcat!), drumetiile pe care le-am facut - in fiecare zi alegand cate un "obiectiv" (ma tot gandeam la Adina si drumetiile ei.. :)), si mai ales timpul petrecut alaturi de prieteni!
Azi am revenit acasa, si dupa ca am despachetat si dusat, am fugit la calculator, ca na... microbul dom`le! :) Iar la prima accesare a blogului, ce gasesc?! Un premiu de la doua prietene: Cristina (prima persoana care a accesat blogul meu, si care de atunci este alaturi de mine - multumesc Cristina!) si Alice (cea mai noua membra a "familiei" mele virtuale, si care-mi este foarte draga!). Va multumesc fetelor, atat pentru premiu cat si ptr faptul ca-mi sunteti alaturi in fiecare zi!
Premiul este insotit de doua reguli: sa spun 7 lucruri despre mine si sa ofer premiul la 15 bloguri.

Despre mine as putea vorbi destul de mult... dar voi incerca sa spun 7 lucruri pe care nu le-am mai spus niciodata:
1. sunt prea ambitioasa si incapatanata (asta-i defect... cred ca nu trebuia sa spun! :P)
2. imi place sa conduc noaptea (ptr ca-s vitezomana si atunci imi pot face de cap!)
3. imi plac florile de apartament gen copac (yucca, arbore de cauciuc, ficus benjamin, etc - voi face odata o postare cu achizitiile mele)
4. imi plac serpii (desi imi doresc foarte tare unul, n-am reusit sa-i pacalesc nici pe parintii mei inainte, si pana acum, nici pe iubitul meu... dar mai perseverez!)
5. lucrez intr-o institutie guvernamentala (mdea stiu... fac parte din categoria "bugetari cu salarii nesimtite"!!)
6. fac colectie de filme romanesti, papusi de portelan, scrumiere, si candva colectionam si lumanari parfumate (si acum mai am din colectie!)
7. imi iubesc foarte tare familia... imi iubesc jumatatea pentru ca-i calm, destept, intelept, frumos si iubitor.... imi iubesc mama ptr ca-i cea mai calda si calma persoana, cea mai tare bucatareasa, si mai ales ptr ca ar fi in stare de orice ptr noi... imi iubesc tatal ptr ca-i extrem de descurcaret si un familist convins... imi iubesc sora ptr ca-i o luptatoare... si mai ales imi iubesc nepoata ptr ca-i o maimuta dulce, ambitioasa, desteapta si frumoasa!!

La al doilea punct, inca nu ma pot hotara... asa ca il voi oferii tuturor celor care imi viziteaza blogul, si mai ales il voi trimite inapoi Cristinei si lui Alice!!

Iar alaturi de acest premiu, va ofer si cate o imagine din fiecare locatie pe care am vizitat-o (sau revazut-o!)!
 Castelul Cantacuzino - un loc superb... unde ne-am petrecut cateva ore bune

 Cascada Urlatoarea - am avut ceva de urcat... si tin sa-i multumesc antrenoarei mele de fitness ptr ca ma chinuie in fiecare zi :)
Manastirea Caraiman - un loc divin cu adevarat... daca ajungeti in zona nu ocoliti aceasta manastire care a fost construita in jurul acestui copac

9 comentarii:

Adina spunea...

Busteniul este orasul meu de suflet, merg de cateva ori pe an acolo pentru ca nu ma satur sa privesc Caraimanul !:)
Am parcurs nenumarate trasee extraordinare si am fost musafir la muuuulte pensiuni si hoteluri (unele mai bune,altele mai proaste )!

Reusite poze !
Like.

Alice Kitchenette spunea...

Felicitari pentru premiu ;)) si foarte frumoase pozele ador muntele...

catkitchen spunea...

Ce ma bucur ca drumetiile mele te-au pornit la drum !!! Ai vizitat locuri superbe si sunt sigura ca o vei mai face , nu-i asa ca e superb si ca te incarci cu energie pozitiva oricat de obbositor este ?
O saptamana de vis !!!

Simona spunea...

@Adina, desi Busteni-ul este aproape de noi, n-am mai facut de mult trasee. In ultimii ani ajungem la munte doar iarna ptr ski :) Data viitoare (in vara asta sper) avem in program sa urcam sus la Cruce. Multumesc de vizita! Te pup
@Alice, multumesc de premiu :) si de aprecieri! Pupici dulci
@Adina, daca ma vedeai.. urcam, gafaiam si ma gandeam la tine.. Sa nu-ti mai zic ca am ramas innoroiata!! :)) O saptamana minunata si tie! Pup cu drag

DiaMar bucataria galbena spunea...

Felicitari pentru premiu.La cat mai multe.
Minunate fotografiile.
Pupici multi!

Simona spunea...

@Mihaela, multumesc frumos! Te pup

catkitchen spunea...

Ce ma bucur ca te-am provocat la gafaiala , face bine miscarea !!! ;).... iar aventura e memorabila !! :)

Simona spunea...

@Adina, foarte faina a fost plimbarea! Cu siguranta o sa mai repetam figura! Pupici

Adina spunea...

Am ajuns la cruce de mai multe ori,traseul este spectaculos;prima data am facut atac de panica chiar aproape de ea pentru ca este un loc care face o trecere ,chiar pe marginea prapastiei,m-am lipit de pamant si nu am mai reusit sa jung.Era asa de aproape si eu ...varza !:))
In augut mi-am propus sa urc cu tipii aceia care fac excursii,cu grup organizat in masini puternice,4x4.Pretul este la fel ca la telecabina- pentru 2 persoane!
Weekend placut !:)